DBK (2)

SKÖTSELRÅD

HÄSTBRICKORNA
Hästbrickorna är i Stainless steel och låsen i sterling silver. Vilket gör att brickan tål oändligt med vatten och tuffare klimat. Låsen ska man vara lite försiktigare med. Inte utsätta den för mer vatten än vanligt. De är gjorda av pläterat silver och kan därför tappa färgen efter ett tag.
Om brickan börjar se lite smutsig ut så ta en blöt trasa eller våtservett och torka av den försiktigt så får den tillbaka sin fina glans. Skulle texten börja bli lite otydlig så ta en spritpenna med tunn spets och fyll i texten, torka sedan snabbt av med en våt trasa så att det som kommer utanför bokstäverna försvinner. 

DBK KOLLEKTION
Alla våra benlindor, stigbygelpåsar samt huvor tvättas i MAX 30 grader och ej torktumlas.
Benlindorna måste du sätta ihop kardborren på för att det inte ska trassla ihop sig och förstöra det fina  tyget. Våra kardborrband har hög standard och håller många tvättar. Detta gör att det "riviga" sidan på kardborren kan riva upp det andra tyget om du inte sätter ihop kardborrbanden med varandra. 

SMYCKEN
Vi rekomenderar att du alltid förvarar smyckena i en ask eller i påsen som du får med vid leveransen under den tiden som det inte används. Duscha inte med smycket på, det gör att hållbarheten minskas mycket.
Skydda dina smycken så gott du kan!