DBK (2)

DESIGN BY KIIWI

"It's all in the details" - Står för vårat företag och våra produkter. Alla våra produkter är handgjorda och och genomtänkta in i minsta detalj, vi gör det lilla extra i utrustningen!

Företaget grundades år 2013 och tillverkade från början bara handgjorda smycken efter önskemål. Med tiden har vårat sortiment och efterfrågan spridit sig och numera är vi nischade på hästar och hästsporten! Våra otroligt populära hästbrickor är en stark produkt som vi har jobbat länge med och som har varit med från början. År 2016 släppte vi våran första egna kollektion med bla huvor, benlindor och mycket mer. Och vi kommer fortsätta att komma med nya och häftiga kollektioner! Vårat mål nu är att gå över Sveriges gränser och bli ett starkt varumärke internationellt. 

Vi jobbar väldigt mycket med olika ryttare och hjälper dom i sin satsning. Vi tycker att det är viktigt att som nytänkande företag finnas med och se utvecklingen i hästsporten och detta får vi genom våra team ryttare.
Det är även våra team ryttare som är med och tar fram våra produkter. De är med och testar produkterna från början och för att se hur de funkar i praktiken och är med och utvecklar dom till de allra bästa!